Qui som

HISTÒRIA

Distribucions Roget 1966, S.L., és una societat de 3ª. Generació fundada l'any 1966 per Josep Roget Carré, en aquella època l'empresa portava el nom de Carbónicas Roget. La seva activitat principal era la venda al major i al menor, sobretot de refrescos, i estava situada dins del nucli de la població de La Jonquera. 

Anys més tard s'incorpora al negoci Josep Roget Pi, fill del fundador, el qual incrementa moltes més referències per poder oferir un millor servei dintre de la seva zona d'influència

.L'any 1988 Distribucions Roget entra a formar part del grup de Distribució i Logistica HOSTALI, la qual cosa permet tenir accés a molts productes i poder oferir preus molt competitius. Distribucions Roget segueix encara avui en dia dins d'aquest gran grup logísitc.

El 1990 els socis accionistes de la societat compren una parcel·la edificable de 1000 m2 a la zona poliesportiva de La Jonquera on s'estableix el magatzem central, fins els nostres dies. Actualment i degut a uns canvis del traçat viari, la nostra nau es troba molt ben situada, just al costat de la carretera N-II, de fàcil accés. 

El 2008 entra Albert Roget Sirvent, nét del fundador i amb ell la societat adopta el nom actual de Distribucions Roget 1966 S.L. Finalment l'any 2011 el segon nét de Roget, Andreu Roget, també entra a formar part de la societat constituïnt el que és avui Distribucions Roget 1966 S.L.

Amb l'incorporació dels dos germans, Distribucions Roget s'especialitza en la venda de pernils, embotits i formatges i s'amplia molt més el nostre portfoli de productes en conserves, olis i licors.

FILOSOFIA

Experiència, professionalitat i proximitat són les bases del nostre projecte empresarial. 

Sempre estem en constant evolució. Les nostres instal·lacions, el personal i el nostre parc mòbil garantitzen un servei eficaç i una relació directa i professional amb els nostres clients.

El nostre objectiu és aconseguir la satisfacció del client, oferint-li productes de bona qualitat amb el millor servei i preus competitius.

Actualment tenim una àmplia cartera de clients en el canal de l'hosteleria i l'alimentació que es distribueixen per  l'Alt Empordà i tota la zona del Sud de França, especialment la regió Languedoc-Roussillon, així com tambe la venda al detall a tots els clients interessats en els nostres productes i serveis que passen per la nostra nau.

En aquests gairebé 50 anys hem aconseguit consolidar un prestigi dins del nostre sector gràcies a un bon equip de professionals preparats dins de les seves àrees: administració, vendes, logistica, expedició....Cada un d'ells és una peça clau en la consecució de tots els serveis que integren Distribucions Roget. Cal també destacar la solvència del nostre treball.

Ens trobarà a La Jonquera, zona fronterera entre Espanya i França, al costat de la Carretera Nacional II, de fàcil accés i amb bon pàrquing.